Czech Republic

Activitatea principală a Agenției de Dezvoltare din Cehia sunt proiecte bilaterale de cooperare pentru dezvoltare între Republica Cehă și alte țări. Pe baza strategiei de cooperare pentru dezvoltare din Republica Cehă (2018-2030), Agenția se concentrează în fiecare țară asupra proiectelor din sectoare specifice. Sectoarele au fost selectate în funcție de experiența cehă și s-au bazat pe avantajele comparative cehe. Ele reflectă, de asemenea, prioritățile comunității internaționale în general și activitățile altor donatori.

Viziunea Agenției este următoarea:

Agenția de Dezvoltare a Republicii Cehe, în timp ce utilizează eficient experiența și resursele disponibile, ajută țările mai puțin dezvoltate să găsească soluții la provocările lor de dezvoltare și contribuie astfel la viața demnă și sustenabilă a planetei noastre, precum și la creșterea bunei reputații a Republicii Cehe în străinătate.

czechaid.cz

Societatea Psihiatrilor, Narcologilor, Psihoterapeuților și Psihologilor Clinicieni

  • Implementarea asistenței psihiatrice, narcologice, psihoterapeutice și psihologice persoanelor cu probleme de sănătate mintală, în conformitate cu cerințele legislative și de etică medicală;
  • Implementarea prin intermediul Societății a normelor și criteriilor de asistență în domeniul sănătății mintale în conformitate cu legislația în vigoare și criteriile internaționale;
  • Recunoașterea și acreditarea profesioniștilor în domeniul sănătății mintale, psihoterapiei și alte domenii conexe;
  • Promovarea informațiilor și cunoștințelor de calitate în domeniul psihiatriei, narcologiei, psihoterapiei și psihologiei clinice;
  • Promovarea intereselor persoanelor cu probleme de sănătate mintală, protejarea legislativă a intereselor membrilor Societății.
  • Promovarea serviciilor calitative și incluzive pentru persoanele cu probleme de sănătate mintală, inclusiv diagnostic, tratament și recuperare.

sanatatemintala.md

IM Swedish Development Partner

IM Swedish Development Partner este o organizație suedeză de dezvoltare care luptă cu sărăcia și excluziunea.

Misiunea IM Swedish Development Partner este:

Femeile şi barbaţii, fetele şi băieţii care trăiesc în sărăcie şi excluziune în ţările în curs de dezvoltare şi în Suedia au capacităţi crescute de a-şi revendica drepturile economice, sociale şi culturale pentru a avea un trai decent.

facebook / IM.Moldova